Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Резервирай

Условия за ползване на Вила Петра гр. Априлци


Уважаеми гости, във Вила Петра могат да се настанят до 27 души. Вилата може да бъде наемана при следните условия:

  • за 1 нощувка 800.00 лв.
  • За резервации за 2 и повече нощувки, получавате отстъпка.
  • За резервации в работни дни, получавате допълнителна отстъпка в размер на 10.00%, за съответния ден
  • За резервация на престоя се дължи капаро в размер на 800.00 лв. Капарото се възстановява в пълен размер, при отказ от услугата, не по късно от 14 дни преди престоя. За отказ от резервация до 14 дни преди престоя, се възстановява половината капаро.
  • Посочената преференциална цена включва: съответния брой нощувки, 9.00% ДДС, туристическа такса, безплатно ползване на паркинг, ползването на спортна площадка за 4 вида спорт.
  • Остатъка от сметката за престой се дължи най-късно, при настаяване.
  • При настаняване, клиента подписва условия за ползване на ВИЛАТА и опис на имуществото с цени, което приема да ползва във вилата .
  • При настаняване, клиента заплаща в брой сумата от 800.00 лв, като гаранциона вноска за евентуални щети по вилата. Сумата се възстановява в брой при напускане. За целта се информира персонала за часа на напускане и му се дава възможност за направа на оглед от 30 мин, след което, ако няма щети гаранционната вноска се възстановява. В случай на щети, се удържат 100.00% от стойността на повредените обекти,като стойността на всеки един е посочена в протокола за ползване на вилата. Депозита може да бъде платен само в брой при настаняване. Клиента получава квитанция за заплатената гаранционна вноска .

Форма за резервации

Уважаеми клиенти, резервации се правят за не по-малко от 3 стаи или за цялата Вила

Полетата означени със звездичка(*) са задължителни
Вашите данни

*

  

*

*

*

  

Данни за резервацията

Цена на ден за цялата Вила: 800 лв

 

*

*

*

*


Общо дни:

 

Обща цена:

 лв

Отстъпка:

 %